montessori college nijmegen omarmt dazzle days!

Dazzle Days vindt binnenkort plaats op jouw school!

Deze epic week, die je samen beleeft met al je vrienden en klasgenoten, vol met onvergetelijke activiteiten zul je je altijd blijven herinneren. Lees snel verder voor meer info en hoe jij je inschrijving compleet kan maken!

Veelgestelde vragen

Jouw school biedt Dazzle Days aan voor alle tweedejaars leerlingen. Deelname aan deze activiteit is dus inderdaad verplicht.

Nee hoor, dit is absoluut niet nodig! Alle activiteiten zijn een “introductie” en zijn bedoeld om even met iets anders bezig zijn dan “in je hoofd” of “in de boeken”. Iedereen kan aan alle activiteiten meedoen en mochten er bijzonderheden zijn, dan kun je dat tijdens je aanmelding aangeven.

Het programma is met uiterste zorg en gebalanceerd samengesteld. We verwachten de leerlingen dan ook allemaal op de aangegeven tijden op de locatie. De kracht van de groep en de verschillende workshops maakt Dazzle Days tot een zeer waardevolle ervaring; daar wil je bij zijn!

Kies voor makkelijk zittende, sportieve kleding afgestemd op het weer van die week. Een deel van de workshops zijn buiten en een deel binnen. Bij regen verplaatsen we alle activiteiten naar binnen.

MAAK JE KEUZe uit

DE 22 ACTIVITEITEN

Misschien ken je Guy en Stan wel van de band Hard2Get. In anderhalf uur nemen deze rasmuzikanten je mee in de wereld van componeren en producen en maken jullie met je groep een eigen hit! Geen ervaring = geen probleem. Als je wel een instrument bespeelt kun je deze gerust van thuis meenemen! Plezier verzekerd!
Muziekworkshop
Samen met kunstenares Yvonne ga je aan de slag met jouw eigen persoonlijke collage. Zij helpt jou om de dingen die jij belangrijk vindt in jouw leven vorm te geven in een heel eigen kunstwerk. Een mooie herinnering voor jou aan Dazzle Days!
Collage maken
Je eigen lunch maken op school, hoe leuk en lekker kan dat zijn. Iris is een topkokkin die samen met jou een lekkere maar vooral gezonde lunch gaat bereiden. Daarnaast leert Iris je tijdens het koken ook nog over voeding. Uiteraard eet je tijdens de lunchtijd lekker je zelfgemaakte lunch op. Culinair genieten dus!
Kookworkshop
Weet je dat water reageert op negatieve of positieve gedachten en woorden? En wat betekent dat voor al dat water in jouw eigen lichaam (70% van jou is water!)? Bianca leert je aan de hand van proefjes de ware magie achter water en hoe je er thuis dagelijks mee kan werken.
De Magie van Water
Boksen leert jou om je kracht te vinden en positief in te zetten in het dagelijks leven. Van Davy leer je in deze workshop de basistechnieken van het kickboksen (stoot- en voetenwerk). Deze workshop is voor iedereen, ervaren of niet!
Boksen
Rust in je hoofd en ontspanning in je lijf; dan ben je bij Inge aan het goede adres. Yinyoga is een hele rustige vorm van yoga waarbij je heerlijk kan ontspannen. Nooit yoga gedaan = geen probleem!
P.S. Yoga is zeker niet alleen voor meiden!
Yoga & Meditatie
Last van een vol hoofd en niet weten wat je met jouw gedachtes en gevoelens moet? Lig je ’s avonds lang wakker of pieker je veel? Ellen neemt je mee in de wereld van Mindfullness en leert je hoe je om kunt gaan met jouw drukke hoofd. Hoe fijn is dat!
Mindfullness
Grenzen voelen, grenzen aangeven, grenzen respecteren. Met Sjors aan je zijde ontdek je jouw eigen ruimte en grenzen als vanzelf. Als je beter je eigen grens voelt en aan kan geven dan ben je weerbaarder! Met Sjors is het spelenderwijs en grensverleggend leuk!
Weerbaarheid
Wat kun je allemaal doen met een paar blokken? Heel veel! Richard is een ervaren theatermaker en neemt je in deze workshop mee naar de kunst van improvisatie. Je hoeft geen acteur te zijn….. plezier maken kan iedereen. En wie weet zit er een theatertalent in jou!
Theater
Zelfvertrouwen en zelfverdediging, dat is de kracht van Toon. Toon weet wel raad met hoe je jezelf sterk kan plaatsen. Maar ook als je interesse hebt in zelfverdedigingstechnieken is deze workshop een aanrader! Toon haalt de kracht in jou naar boven.
Toon je Kracht
Moris is een echte graffiti kunstenaar. Bij Dazzle Days krijg jij de kans om jouw eigen graffiti kunstwerk op doek te maken, hoe cool is dat. En bereid je maar voor, het is moeilijker dan het lijkt. Moris neemt trouwens schorten mee…. kun je lekker vies worden.
Graffiti Workshop
Met Lieke in de natuur zijn is een beleving op zich. Zij maakt gebruik van de natuurlijke elementen om je weer met jezelf te verbinden. Bewust Buiten Zijn noemt Lieke dat. Een fijn moment om te ontspannen voor jezelf!
Natuurcoaching
Wat je anders nooit te weten komt over influencers op social media! Achter de schermen van social media gaat het er vaak niet sociaal aan toe. Misschien heb jij daar zelf ervaring mee. In deze workshop nemen Niels en Dick je mee in de wereld van apps en influencers.
Social? Media
De kracht van samenwerken. Bij de activiteiten van Joost ontkom je niet aan samenwerken. Het lijkt makkelijk maar ineens kom je erachter dat je elkaar echt nodig hebt om verder te komen! Laat je verrassen door deze creatieve veelzijdige sportieveling.
Samen Sterk
Samen met Dilan en Daan (van Future Vision) ga je met je groep aan de slag om een eigen muziekproductie te maken. Met een eigen gekozen beat, leuke memes, eigen rap en teksten maken jullie samen een vette track! Lekker actief deelnemen; durf jij de mic te nemen?
DJ Productie
Lidy combineert beeld en taal in prachtige kunstwerken….. in deze workshop daagt ze jouw creatieve kwaliteiten uit tot het maken van iets unieks dat alleen jij kan maken!
Creatieve workshop
Als een groep studenten aan een circusschool, soms als waggelende ballerina’s, soms als een vreemde choreografie... zo ziet Kyta coaching er uit voor een buitenstaander. Het is geen fitness, geen gymnastiek en ook geen ballet. Maar het is wel zeer uitdagend, erg leuk en ook nog eens goed voor je brein!
Kyta Coaching
Kickoksen leert jou om je kracht te vinden en positief in te zetten in het dagelijks leven. Van Fauve (kickbokskampioene) leer je in deze workshop de basistechnieken van het kickboksen (stoot- en voeten- en trapwerk). Deze workshop is voor iedereen, ervaren of niet!
Kickboksen
Een grote XL spel-installatie waarop je met jouw groep gaat spelen. Je neemt plaats in dit interactieve spel en doet je best om de high-score te halen! Het spel is levensgroot en staat normaal gesproken bij grote festivals, maar dit keer komt het naar jouw school!
Teambuilding Game 1 & 2
Op een spelenderwijs manier bezig zijn met science en techniek; dat is het doel van Crazy Science. Wat dacht je van robotjes bouwen van een afwasborstel en melkopschuimer? Of van proefjes doen mer chemie? Je bent technischer dan je denkt!
Crazy Science en Tech
Wat kan een hond jou leren over jezelf? Tijdens deze workshop leer je samen met onze honden kwaliteiten van jezelf ontdekken, uitdagingen aan te gaan en nog veel meer. Doet de hond wat jij wil? Dát voelt goed! Laat je verrassen!
Honden VIDA training

GEEF JE VOORKEUREN OP

Op dit formulier kun je je voorkeuren aangeven voor de Dazzle Days!
Leerlingen die geen formulier invullen worden door de organisatie willekeurig aan activiteiten toegewezen.
Dus be smart en maak je keuze hier 😉

Een omschrijving van alle activiteiten in het formulier vind je hierboven.