18 t/m 21 JULI 2022

ROER College Schöndeln omarmt dazzle days!

Dazzle Days vindt binnenkort plaats op jouw school!

Deze epic week, die je samen beleeft met al je vrienden en klasgenoten, vol met onvergetelijke activiteiten zul je je altijd blijven herinneren. Lees snel verder voor meer info en hoe jij je inschrijving compleet kan maken!

Veelgestelde vragen

Jouw school biedt Dazzle Days kosteloos aan voor alle leerlingen. Je mag zelf beslissen of je je voor deze week inschrijft; dit doe je door onderstaand formulier volledig in te vullen. Dazzle Days is een enorm waardevolle ervaring die je écht nooit meer gaat vergeten!

Nee hoor, dit is absoluut niet nodig! Alle activiteiten zijn een “introductie” en zijn bedoeld om even met iets anders bezig zijn dan “in je hoofd” of “in de boeken”. Iedereen kan aan alle activiteiten meedoen en mochten er bijzonderheden zijn, dan kun je dat tijdens je aanmelding aangeven.

Het programma is met uiterste zorg en gebalanceerd samengesteld. We verwachten je dan ook op de aangegeven tijden op de locatie. De kracht van de groep en de verschillende workshops maakt Dazzle Days tot een zeer waardevolle ervaring; daar wil je bij zijn!
Let op: Er geldt een uitzondering voor de 2e klassen met het Fun Beach uitstapje op maandag; zij mogen op dinsdag starten!

Kies voor makkelijk zittende, sportieve kleding afgestemd op het weer van die week. Een deel van de workshops zijn buiten en een deel binnen. Bij regen verplaatsen we alle activiteiten naar binnen.

Leerlingen die meedoen aan Dazzle Days krijgen vrijstelling voor andere activiteiten in diezelfde week (zoals de sportdag). Als je meedoet aan Dazzle Days, hoef je dus niet mee te doen aan de sportdag en zien we je ma t/m do gezellig bij ons ;-).

Wil je wél meedoen aan de sportdag (zoals het uitstapje naar Fun Beach op maandag) dan mag je in dit speciale geval op dinsdag starten met Dazzle Days.

JE BELEEFT deze WEEK ONDERSTAANDE

top ACTIVITEITEN!

Elke dag begint met een dagopening met de hele groep. Hierbij wisselen we verschillende energizers af, zodat jij opgewekt en energiek aan de dag begint. We maken hier vooral ook veel lol samen!
Dagopening
In deze workshop ga je aan de slag met verf en canvas. Tijdens het creatieve traject kom je samen met Gerarda erachter wie "jij" bent. Een mooie ontdekkingsreis die elke keer hele mooie kunstwerken oplevert!
Beeldend Creatief
Je eigen lunch maken op school, hoe leuk en lekker kan dat zijn. Iris is een topkokkin die samen met jou een lekkere maar vooral gezonde lunch gaat bereiden. Daarnaast leert Iris je tijdens het koken ook nog over voeding. Uiteraard eet je tijdens de lunchtijd lekker je zelfgemaakte lunch op. Culinair genieten dus!
Kookworkshop
Last van een vol hoofd en niet weten wat je met jouw gedachtes en gevoelens moet? Lig je ’s avonds lang wakker of pieker je veel? Ellen neemt je mee in de wereld van Mindfullness en leert je hoe je om kunt gaan met jouw drukke hoofd. Hoe fijn is dat!
Mindfulness
Grenzen voelen, grenzen aangeven, grenzen respecteren. Als je beter je eigen grens voelt en aan kan geven dan ben je weerbaarder! Samen met Davy ga je op zoek naar jouw grenzen en de grenzen van je groep. Spelenderwijs en grensverleggend leuk!
Bootcamp & Weerbaarheid
Wat kun je allemaal doen met een paar blokken? Heel veel! Richard is een ervaren theatermaker en neemt je in deze workshop mee naar de kunst van improvisatie. Je hoeft geen acteur te zijn….. plezier maken kan iedereen. En wie weet zit er een theatertalent in jou!
Theater
In deze workshop leer je de kneepjes van het (social) media vak; of misschien weet je er al veel van. Je gaat samen met een videograaf en dronecamera meehelpen bij het maken van de officiële Dazzle Days aftermovie! Interview jij je klasgenoten?
Media
De kracht van samenwerken. Bij de activiteiten van Joost ontkom je niet aan samenwerken. Het lijkt makkelijk maar ineens kom je erachter dat je elkaar echt nodig hebt om verder te komen! Laat je verrassen door deze creatieve veelzijdige sportieveling.
Samen Sterk
Met Lieke in de natuur zijn is een beleving op zich. Zij maakt gebruik van de natuurlijke elementen om je weer met jezelf te verbinden. Bewust Buiten Zijn noemt Lieke dat. Een fijn moment om te ontspannen voor jezelf!
In de Natuur
Kickoksen leert jou om je kracht te vinden en positief in te zetten in het dagelijks leven. Van Fauve (kickbokskampioene) leer je in deze workshop de basistechnieken van het kickboksen (stoot- en voeten- en trapwerk). Deze workshop is voor iedereen, ervaren of niet!
(Kick)boksen
Op een spelenderwijs manier bezig zijn met science en techniek; dat is het doel van Crazy Science. Wat dacht je van robotjes bouwen van een afwasborstel en melkopschuimer? Of van proefjes doen? Lekker creatief bezig zijn met technische materialen.
Crazy Science en Tech
Wat kan een hond jou leren over jezelf? Tijdens deze workshop leer je samen met onze honden kwaliteiten van jezelf ontdekken, uitdagingen aan te gaan en nog veel meer. Doet de hond wat jij wil? Dát voelt goed! Laat je verrassen!
Honden VIDA training

MELD JE AAN

Wat fijn dat jij je aanmeldt voor Dazzle Days! Vul het formulier in en je aanmelding is compleet.
Doe dit alsjeblieft samen met je ouders, zodat zij toestemming kunnen geven voor je aanmelding.

Dazzle Days vindt plaats op jouw school en wordt kosteloos aangeboden vanuit het nationaal programma onderwijs. Dus het kost niets, maar is toch onbetaalbaar 😉

DE AANMELDING IS INMIDDELS GESLOTEN