ROER College schöndeln omarmt dazzle days!

Dazzle Days belooft je een week bol van epic activiteiten, gezellig samen zijn met andere jongeren en een afsluitende dag om nooit te vergeten! De Dazzle Days, zoals de naam al doet vermoeden, zullen je verwonderen en verbazen! Je beleeft deze week samen met ruim 100 andere jongeren. Het is een week waarin niets moet en alles mag!

Let op!
Er is maximaal plek voor 110 leerlingen en vol=vol
#geenhaat #FOMO

Wil je alle informatie lezen over wat Dazzle Days inhoudt? Kijk op deze site en klik op de links bovenaan de pagina!

Veelgestelde vragen

Nee hoor, dit is absoluut niet nodig! Alle activiteiten zijn een “introductie” en zijn bedoeld om je eens even met iets anders te laten bezig zijn dan “in je hoofd”.

Het programma is met uiterste zorg en gebalanceerd samengesteld. We verwachten de leerlingen die zich opgeven op maandag t/m donderdag op de aangegeven tijden (10:00-16:00) op de locatie. De kracht van de groep en de verschillende workshops maakt Dazzle Days tot een zeer waardevolle ervaring; daar wil je bij zijn!

meld je aan

Wat fijn dat jij je aanmeldt voor Dazzle Days! Vul het formulier in en je aanmelding is compleet.
Doe dit alsjeblieft samen met je ouders, zodat zij toestemming kunnen geven voor je aanmelding.

Dazzle Days vindt plaats op jouw school en wordt kosteloos aangeboden vanuit het nationaal programma onderwijs. Dus het kost niets, maar is toch onbetaalbaar 😉

Plekken reeds gevuld (vol = vol):
100%

Helaas, de aanmelding is gesloten!

Scholen en Ouders

Wilt u als ouder of als onderwijsinstelling meer informatie over Dazzle Days, klikt u dan hier. U wordt omgeleid naar onze speciale pagina voor Ouders & Scholen.

Contact

Postadres:
Oudeborgstraat 29,
6049 CS Herten-Merum

bel of app: 0475 232030
mail: info@dazzledays.nl